GFC start definitief met Walking Football

Een nieuwe discipline bij GFC. De Oudste Goorsche start met ingang van deze week met Walking Footbal. Een voetbalonderdeel waarbij met name ouderen wandelend kunnen voetballen en waarbij de bal ook niet boven de heupen mag komen. Frits Toren is initiatiefnemer en heeft na een ruime voorbereiding al een aantal krasse knarren toegevoegd aan de selectie. Hij beseft ook dat het bij de aftrap voor een aantal nog wennen is. “Het zal zeker in het begin tegenvallen, omdat het een wat tegennatuurlijke manier van voetballen is. We zijn allemaal gewend om achter een bal aan te hollen of in de diepte te sprinten en dat is nu net wat niet meer mag. Maar het plezier zal snel komen”, weet hij. Bekijk hier meer informatie.

Gerelateerde berichten

  • Walking Football op ’t Doesgoor1 september 2016 Walking Football op ’t Doesgoor Een nieuw fenomeen op 't Doesgoor. De wijkvoorziening start in samenwerking met Hector met een nieuwe voetbalvariant: Walking Football. Dit onderdeel is speciaal bedoeld voor 55-plussers […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Ook slotdag NK brengt Cent net geen medaille18 december 2016 Ook slotdag NK brengt Cent net geen medaille Met een flink aantal ereplaatsen, maar zonder medailles keert Marit Cent terug van de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen. In Apeldoorn reed de 17-jarige Goorse de afgelopen drie […]
  • Lieke Klaassen opnieuw in actie op WK30 juni 2017 Lieke Klaassen opnieuw in actie op WK Lieke Klaassen zien we volgende maand als verwacht in actie op het WK Waterpolo. In Hongarije is ze net als haar ploeggenoot Yasemin Smit de sterkhouder van Oranje, dat in 2015 nog tweede […]
  • Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer11 december 2016 Gelijkspel voor GFC, Ruumpol scoort weer Er had wel degelijk een overwinning in gezeten maar GFC moest uiteindelijk genoegen nemen met een puntendeling bij 't Centrum. In Enschede werd het 1-1. In een matig duel waren er voor […]