Van Hooijdonk naar De Reggehof

Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk brengt dinsdag 21 november een bezoek aan de Reggehof. De topspreker ontmoet daar zo’n 150 ondernemers uit de gemeente Hof van Twente. Hij vertelt over technische trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ondernemerschap en op de samenleving. Van Hooijdonk, die ook gastdocent is aan Nijenrode en Erasmus Universiteit, neemt de aanwezigen mee in zijn visie op de toekomst. Het programma begint om 20.00 uur in De Reggehof (zaal open vanaf 19.30) en om 21.30 uur volgt een informele netwerkborrel. De avond wordt georganiseerd door Hofconnect (foto).

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof11 oktober 2017 Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof Hij blijft onverminderd strijd voeren voor de legalisatie van wietteelt en organiseert vanavond alweer voor de zesde keer de Social Club Hof van Twente in de foyer van De Reggehof. Bart […]
  • Voorleesmiddag in trek, tweede sessie volgt27 mei 2018 Voorleesmiddag in trek, tweede sessie volgt De Open Voorleesmiddag, die vorige week donderdag in De Reggehof heeft plaatsgevonden, mag rekenen op een vervolg. Ruim 30 volwassenen genoten van mooie verhalen en gedichten, voorgelezen […]
  • Meditatie in De Reggehof3 maart 2015 Meditatie in De Reggehof Wie open staat voor meditatie en het zogenoemde Taichi Tao, is komende donderdagavond welkom in De Reggehof' in Goor. Taichi Tao is bewegen op een rustige en ontspannen manier zodat […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en geïnteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]