Duitse staande vermist De Meene

Een Duitse staande, luisterend naar de naam Tukker, heeft vanmiddag in De Meene het hazenpad gekozen. Tukker is twee jaar oud en gechipt. Heeft u Tukker gezien of heeft u informatie over zijn verblijfplaats, neem dan contact op via 06-41673106.

Gerelateerde berichten

  • Kater Asterix vermist op Het Gijmink27 november 2017 Kater Asterix vermist op Het Gijmink Asterix is 25 november vertrokken vanaf Het Gijmink en sindsdien heeft hij zich niet meer laten zien. Hij is helemaal zwart en laat zich niet makkelijk aanhalen door vreemden. Heeft u […]
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud7 augustus 2017 Bob zoekt zijn portemonnee met inhoud Bob is van vrijdag op zaterdag zijn zwarte portemonnee met een witte sticker erop kwijtgeraakt, waarschijnlijk tussen cafetaria De Kievit en de wijk het Heeckeren. In de portemonnee zitten […]