Belangrijke zege Olympia op concurrent

De tafeltennissers van Olympia hebben nog altijd uitzicht op handhaving. De ploeg greep de laatste strohalm door met 6-4 te zegevieren over Smash uit Losser. Door de zege blijft Olympia nog wel vijfde en moet het vrijdag winnen van Entac, zo lijkt het, om uitzicht te houden op lijfsbehoud. De nummer vijf en zes degraderen. Het tweede team van Olympia speelde met 5-5 gelijk bij koploper Blauw Wit. Voor Olympia lijkt degradatie echter wel een feit, zij staan ook vijfde. Maar het verschil met een veilige plek is riant.

Gerelateerde berichten

  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Geen titel voor Olympia 220 april 2015 Geen titel voor Olympia 2 Het had zo mooi kunnen zijn. De tafeltennissers van het eerste en het tweede team van Olympia op regionaal eerste klasse-niveau. Het heeft niet zo mogen zijn. Olympia 1 pakte naar […]
  • Olympia verliest cruciaal duel10 november 2014 Olympia verliest cruciaal duel Voor tafeltennisvereniging Olympia wordt het een hels karwei om zich dit seizoen nog te handhaven in de eerste klasse. De Goorse ploeg verloor afgelopen week het cruciale duel met Smash […]
  • Belangrijke zege Olympia 117 oktober 2017 Belangrijke zege Olympia 1 Een belangrijke zege voor de tafeltennissers van Olympia 1. Zij zegevierden met 6-4 over DTS en droegen zo de rode lantaarn over aan de┬ádirecte concurrent uit Enschede. Ook het tweede team […]
  • Tafeltennistopper Olympia eindigt onbeslist17 maart 2015 Tafeltennistopper Olympia eindigt onbeslist De tafeltennissers van Olympia hebben de topper tegen Quick niet weten te winnen. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd het 5-5. Hierdoor blijft Olympia de leiding houden in de tweede […]