Belangrijke zege Olympia op concurrent

De tafeltennissers van Olympia hebben nog altijd uitzicht op handhaving. De ploeg greep de laatste strohalm door met 6-4 te zegevieren over Smash uit Losser. Door de zege blijft Olympia nog wel vijfde en moet het vrijdag winnen van Entac, zo lijkt het, om uitzicht te houden op lijfsbehoud. De nummer vijf en zes degraderen. Het tweede team van Olympia speelde met 5-5 gelijk bij koploper Blauw Wit. Voor Olympia lijkt degradatie echter wel een feit, zij staan ook vijfde. Maar het verschil met een veilige plek is riant.

Gerelateerde berichten

  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Geen titel voor Olympia 220 april 2015 Geen titel voor Olympia 2 Het had zo mooi kunnen zijn. De tafeltennissers van het eerste en het tweede team van Olympia op regionaal eerste klasse-niveau. Het heeft niet zo mogen zijn. Olympia 1 pakte naar […]
  • Olympia verliest cruciaal duel10 november 2014 Olympia verliest cruciaal duel Voor tafeltennisvereniging Olympia wordt het een hels karwei om zich dit seizoen nog te handhaven in de eerste klasse. De Goorse ploeg verloor afgelopen week het cruciale duel met Smash […]
  • Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen5 december 2017 Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein […]