Jubilarissen Hector in het zonnetje gezet

Bij sv Hector kijken ze met genoegen terug op de jaarvergadering. Bij de groen-witten werd gesproken over de groei die de club nog altijd doormaakt en werd gesproken over de uitbouw en de samenwerking met andere instanties. Verder werd natuurlijk een aantal jubilarissen gehuldigd. Zo werd Tonnie Leeftink gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap. Gerard Wolterink, Joop Donninger en Henk en Hennie Lansink zijn vijftig jaar verbonden aan de club. Ook Hans Bruins, Tonnie Heinhuis en Ada Remmers (allen 40 jaar) en Rick Biesemaat, Frank Burgers, Dennis ten Donkelaar, Jan Eelderink, Steven Elbert, Cris Haverslag, Annie Hilverink, Manuel Jimenez, Koen Kessels, Rouke Klok, Maikel Oolbekkink, John Segers, Remy van Til (25 jaar) kregen een lintje en mochten op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Loon naar 15.000 uur werken bij Hector21 november 2015 Loon naar 15.000 uur werken bij Hector Er is in anderhalf jaar tijd 15.000 uur vrijwilligerswerk in gestoken en het resultaat daarvan werd gisteren gepresenteerd. Het nieuwe kleedkamergebouw van sv Hector is gisteravond […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creĆ«erden de […]
  • Twenthe morst dure punten18 oktober 2015 Twenthe morst dure punten Teleurstelling bij Twenthetrainer Michiel Mensink over het resultaat van zijn ploeg tegen laagvlieger Buurse en ook over het gebrek van scherpte en concentratie na de 1-1 vanmiddag op […]
  • Hector drukt GFC dieper in de zorgen23 april 2017 Hector drukt GFC dieper in de zorgen Hector was vandaag spekkoper in de Goorse stadsderby tegen GFC. Het werd 1-0 op sportpark 't Doesgoor door een goal van Wesley Zwoferink. Hector is door de zege nagenoeg veilig in de […]