Clinic van Peter Aerts

Kickbokslegende en meervoudig K1-kampioen Peter Aerts komt morgen een kickboksles verzorgen bij Tatsujin MMA in Goor. Kinderen kunnen dan met de echte wereldtopper uit onze regio sparren. De clinic vindt plaats in de sportzaal aan de Kievitstraat.

Gerelateerde berichten

  • In de ring met K1-legende Peter Aerts16 november 2016 In de ring met K1-legende Peter Aerts Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat adagium hebben zeven talentvolle vechtsporters goed in de oren geknoopt in aanloop naar hun debuut in de ring. Op 3 december maken de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hockeyinternational van Wijk bij GMHC21 augustus 2015 Hockeyinternational van Wijk bij GMHC Hoog bezoek morgen bij hockeyclub GMHC. Lieke van Wijk komt langs voor een clinic die ze zal geven aan de F, E- en D-jeugd. De jonge van Wijk, speelster van het Vughtse MOP, maakte in […]
  • Fris van start in nieuwe jaar met loopclinic AV Goor22 december 2017 Fris van start in nieuwe jaar met loopclinic AV Goor Met de kerstkilo's er weer bij op en vol goede voornemens, zullen velen 2018 goed willen beginnen. Sportief vaak ook. Mede daarom begint AV Goor '75 op maandag 8 januari aanstaande weer […]
  • Start to run bij AV Goor voor beginnende en gevorderde hardlopers13 december 2016 Start to run bij AV Goor voor beginnende en gevorderde hardlopers Beginnen met hardlopen of een stap maken naar een langere afstand? De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 wil graag inspelen op de behoefte die bij steeds meer mensen leeft. Want […]