Koster stopt na 65 jaar met de woonwinkel

Koster Woonwinkel houdt op te bestaan. Na een periode van 65 jaar. Adolf en Maria Koster namen in 1977 het bedrijf over van de ouders van Adolf en gaan er nu ook zelf een punt achter zetten. Het is de bedoeling om de deuren in het komende voorjaar definitief te sluiten. Tot die tijd is er een uitverkoop die komende donderdag van start gaat. De stoffering wordt afgebouwd.  Het winkelpand met de woning aan de Kerkstraat is verkocht aan projectontwikkelaar ten Brinke al is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren op die plek. De plannen voor een nieuwe Lidl-supermarkt staan voorlopig ‘on hold’.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek8 oktober 2014 Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek Er komt een kramenmarkt in het pand van Bauhuis aan de Goorse Wijnkamp. Daar kunnen particulieren hun waar stallen en laten verkopen door de uitbater. Dat is Arco Bommer die tot voor kort […]
  • Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag16 november 2017 Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]