Inwoners worden betrokken bij onderzoek Molenstraat

Om tot een goed oordeel te komen over de verkeerssituatie in de Goorse Molenstraat (wel of geen éénrichtingsverkeer), zal ook feedback en input worden gevraagd van inwoners. De gemeente Hof van Twente, Stadsraad Goor en Goor Collectief hebben samen met afvaardiging uit de Molenstraat gewerkt aan een onderzoeksaanpak voor de optimalisatie van de verkeersvisie van Goor. Verkeersbureau BVA verwacht in december de eerste resultaten daarvan te kunnen delen. Gorenaren zullen daarna worden gevraagd om hun meningen te ventileren. De focus van het vraagstuk ligt op de Molenstraat en het opwaarderen van de Van Kollaan, maar daarbij wordt ook gekeken naar bredere verkeerseffecten in Goor. Op de website www.verkeersvisiegoor.nl is meer te lezen over de precieze onderzoeksaanpak en de planning. Als de onderzoeksresultaten bekend zijn komen er ook openbare bijeenkomsten.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Cursus reanimatie weer van start7 september 2018 Cursus reanimatie weer van start Hart voor Goor start weer met cursussen reanimatie en leren bedienen van de AED. Dit alles om zoveel mogelijk levens te redden bij een hartstilstand. Ons Twentse Haagje heeft een up to […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • 1000 euro voor skelters op Het Kukelnest2 oktober 2017 1000 euro voor skelters op Het Kukelnest De landelijke actie Lidl helpt lokaal heeft Het Kukelnest een bedrag van 1000 euro opgeleverd. Zij wisten de filiaalhouder het best te bespelen met hun plan. De Goorse supermarkt omarmt […]
  • Patrijzenstraat deze week afgesloten30 januari 2017 Patrijzenstraat deze week afgesloten De Patrijzenstraat in Goor is tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 16.30 uur, afgesloten voor autoverkeer. De huurwoningen worden daar in opdracht van wooncoöperatie Viverion gerenoveerd. […]