GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit

GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria ’28 met 2-4. De overwinning werd voor rust al veilig gesteld met een 0-4 voorsprong. Voor GFC scoorden Bjorn Natrop, Olaf Siegers, Collin Mensink en Tim Wassink. Na rust kwamen de Enschedeërs met twee goals nog wel dichterbij maar de zege kwam niet meer in gevaar. Voor Hector is het Tukker Cup-avontuur geen succes. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kreeg in Rijssen met 8-0 klop van Excelsior ’31 onder 21. Bij rust was het al 5-0 voor de ploeg waarin ook de Goorse talenten Yilber Haverslag (oud-Hector) en Nick Pijfers (oud-Twenthe) speelden. Twenthe komt volgende week weer in actie in deze competitie tegen De Zweef in Nijverdal.

Nick Pijfers (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning2 november 2019 GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning Van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs speelt dit weekeinde alleen GFC een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt vanmiddag vanaf 14:30 op sportpark […]
  • Goorse clubs op jacht naar tweede zege20 oktober 2018 Goorse clubs op jacht naar tweede zege De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe4 februari 2017 Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe GFC kan morgen in de eerste wedstrijd na de winterstop, in Beckum tegen TVO, weer beschikken over Edo Schnieder. De 31-jarige aanvoerder- en bepalende middenvelder is terug van een […]
  • Hector begint met nederlaag in nacompetitie22 mei 2016 Hector begint met nederlaag in nacompetitie Hector is de nacompetitie om een plek in de derde klasse begonnen met een 3-2 nederlaag. In een gelijkopgaande wedstrijd was RSC in Rossum na negentig minuten de gelukkigste. Hector kwam […]