GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit

GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria ’28 met 2-4. De overwinning werd voor rust al veilig gesteld met een 0-4 voorsprong. Voor GFC scoorden Bjorn Natrop, Olaf Siegers, Collin Mensink en Tim Wassink. Na rust kwamen de EnschedeĆ«rs met twee goals nog wel dichterbij maar de zege kwam niet meer in gevaar. Voor Hector is het Tukker Cup-avontuur geen succes. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kreeg in Rijssen met 8-0 klop van Excelsior ’31 onder 21. Bij rust was het al 5-0 voor de ploeg waarin ook de Goorse talenten Yilber Haverslag (oud-Hector) en Nick Pijfers (oud-Twenthe) speelden. Twenthe komt volgende week weer in actie in deze competitie tegen De Zweef in Nijverdal.