Goorse Revue bijna uitverkocht

De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van komende vrijdag en zaterdag. De tweede Goorse Revue, in de achterzaal van De Ster, is geschreven door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die de show ook opvoeren met muzikale medewerking van Marcel Mengerink, Ellen Verdriet en Tonny Mengerink. Ook is er nog een ‘special guest’ wiens naam nog geheim wordt gehouden. De Goorse Revue was vorig jaar een groot succes en werd toen drie keer gespeeld. “Dit jaar andere onderwerpen, sketches en liedjes maar in ieder geval weer hilarisch en bovenal oer-Goors” aldus Eeftink. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij café De Ster.

vlnr: Marcel Mengerink, Paul Schabbink, Erik Weerkamp (De Ster) en Bert Eeftink

Gerelateerde berichten

  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van André Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]
  • Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue8 november 2017 Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]