Goorse Revue bijna uitverkocht

De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van komende vrijdag en zaterdag. De tweede Goorse Revue, in de achterzaal van De Ster, is geschreven door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die de show ook opvoeren met muzikale medewerking van Marcel Mengerink, Ellen Verdriet en Tonny Mengerink. Ook is er nog een ‘special guest’ wiens naam nog geheim wordt gehouden. De Goorse Revue was vorig jaar een groot succes en werd toen drie keer gespeeld. “Dit jaar andere onderwerpen, sketches en liedjes maar in ieder geval weer hilarisch en bovenal oer-Goors” aldus Eeftink. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij café De Ster.

vlnr: Marcel Mengerink, Paul Schabbink, Erik Weerkamp (De Ster) en Bert Eeftink