Verhuizing Vos Autotechniek (adv)

Vos Autotechniek is verhuisd. De onderneming heeft op het Goorse industrieterrein de Spechthorst, aan het eind van de Wheedwarsweg, heeft haar nieuwe onderkomen gevonden. Vanaf de Spechthorstdwarsweg verhuisde het autobedrijf van Matthijs Vos vorige maand naar de nieuwe locatie met een omvang van maar liefst 6.000 vierkante meter. Foto’s: Hofweekblad/Marloes Hemmelder


En daarmee is Mathijss Vos vanzelfsprekend in zijn nopjes: “We waren daar echt uit ons jasje gegroeid, de ruimte hier geeft ons weer lucht en biedt de mogelijkheid om het werk verder uit te breiden en te specialiseren.”

Locatie
Ook de locatie kent veel voordelen: “Waar we voorheen aan een doodlopende weg zaten, hebben we hier meerdere uitvalswegen en is het een mooie zichtlocatie”, geeft de eigenaar tevreden aan. Hij keek al enige tijd uit naar een nieuw bedrijfspand, het liefst met een woning ernaast. Op de rand van het industrieterrein heeft hij nu de combinatie gevonden. Het vorige pand gebruikt hij enkel nog voor de bandenopslag.

Veelzijdig
Aan de Wheedwarsweg presenteert Vos het volledige aanbod, bestaande uit Vos Autotechniek, Vos Autotrading, 9-persoons-bus-huren.nl en Vos AutoCare. Een van de toevoegingen is ook nog een vijfde brug in het nieuwe onderkomen. In het oude pand blijft de bandenopslag.

Toekomst
De autogarage, de inrichting van de ruimte voor de schoonmaakservice en de ontvangstruimte van autobedrijf Vos hadden de eerste prioriteit. De komende periode wordt het ruime buitenterrein rondom de werkplaats aangekleed en ingericht. “Ondanks dat we er nog maar een maand zitten, voelt het voor ons al erg vertrouwd”, laat de eigenaar tevens namens zijn medewerkers weten, “en ook onze klanten zijn ronduit positief, dus we zien het als een mooie, toekomstgerichte stap die het bedrijf naar verwachting veel zal brengen.”