Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats

Er is ook dit jaar weer een ‘lichtjesmiddag’op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van Twente. Tijdens de lichtjesmiddag in Goor op zaterdag 9 december worden nabestaanden in de gelegenheid gesteld om overleden dierbaren op een bijzondere manier te herdenken. De begraafplaats wordt dan verlicht met vuurschalen, vuurkorven en fakkels. Ook is er een gedicht en een lied en worden er kaarsen op de graven geplaatst. De lichtjesmiddag in Goor begint om 16.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats17 december 2014 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er wordt komende zondag een speciale 'lichtjesbijeenkomst' georganiseerd op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een bijzondere […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats30 november 2018 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een ‘lichtjesmiddag’op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag bij algemene begraafplaats3 december 2019 Lichtjesmiddag bij algemene begraafplaats De zogenoemde Lichtjesmiddag op de Algemene begraafplaats net buiten Goor wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 december. Deze wordt evenals vorige jaren georganiseerd door de Stichting […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats2 december 2015 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats6 december 2016 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]