Movado start in Holten

Fitnessbedrijf Movado Sports uit Goor start per 1 december met een vestiging in Holten. Het fitnesscentrum opent daar een dependance in een pand aan de Oranjestraat. Daar zit nu nog Optimus Sportcenter. Movado Sports, dat vooral de nadruk legt op groepstrainingen, is de afgelopen jaren fors gegroeid. Eigenaresse Inge Beelen startte met haar dochter ruim zes jaar geleden in Goor met de fitness-accomodatie in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten5 september 2021 Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten SV Hector is het nieuwe voetbalseizoen uitstekend begonnen. Het bekerduel in en tegen Holten werd met 0-1 gewonnen. De jonge Raul Jimenez (foto links) tekende voor de enige treffer van de […]
  • Gratis ‘actieles’ bij Movado26 februari 2021 Gratis ‘actieles’ bij Movado De Goorse sportschool Movado heeft zich aangesloten bij de landelijke actie om de sportscholen weer open te krijgen. Morgen, zaterdag 27 februari, is er daarom een gratis Coronaproof […]
  • Kinderen lastig gevallen op weg naar school9 december 2020 Kinderen lastig gevallen op weg naar school Leerlingen van De Waerdenborch in Holten zijn lastig gevallen door een persoon die zich op zou houden op de parallelweg ter hoogte van camping en zalencentrum De Poppe tussen Markelo en […]
  • Late treffer nekt GFC in Holten: 3-225 januari 2020 Late treffer nekt GFC in Holten: 3-2 GFC heeft het eerste duel na de winterstop met 3-2 verloren. In Holten werd tegen Blauw Wit ‘66 een rake vrije in de slotfase van de wedstrijd, de ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]