Merendeel Gorenaren denkt er op achteruit te gaan

Het leeuwedeel van de Goorse bevolking denkt niet dat het beter gaat worden in de komende vier jaar. Na de installatie van het nieuwe kabinet Rutte 3 en de presentatie van de plannen hebben de meeste Gorenaren niet veel vertrouwen in een vooruitgang zoals die alom is voorspeld. In een poll op deze site denkt maar liefst 47% er op achteruit te gaan. 23% denkt niet veel te zullen merken en 20% weet het (nog) niet. Slechts 10% denkt wel dat het ze erop vooruitgaan in de komende kabinetsperiode. De volgende poll gaat over de oproep van de Goorse Stadsraad. Deze wil meer raadsleden uit Goor in de gemeenteraad na de verkiezingen van maart volgend jaar. Dit om de ‘Goorse zaak’ beter te kunnen dienen. Nu zijn er drie Goorse gemeenteraadsleden. Heeft de Stadsraad gelijk of maakt dat in de fusiegemeente Hof van Twente niet uit en is er voor eenieder een gemeenschappelijk belang ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Stadsraad geeft Goors stemadvies19 maart 2018 Stadsraad geeft Goors stemadvies Komende woensdag mag iedereen naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en de Goorse Stadsraad hoopt dat er in Goor vooral gestemd wordt op Goorse raadsleden om daarmee in de […]
  • Pleidooi voor Goorse CDA-ers in de raad8 oktober 2017 Pleidooi voor Goorse CDA-ers in de raad Een opmerkelijke ingezonden brief van Gorenaar Carel Groothengel aan deze site. Het schaduw-fractielid van de PvdA, reageert in zijn schrijven op de oproep van de Goorse Stadsraad voor […]
  • Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie”17 oktober 2017 Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie” Ank Bijleveld wordt de nieuwe minister van defensie. Dat meldt de Telegraaf vandaag op basis van informatie van verschillende Haagse bronnen. Vorige week sijpelde het nieuws al naar buiten […]
  • Goorse raadsleden en jongeren op stembureau gewenst27 december 2017 Goorse raadsleden en jongeren op stembureau gewenst De poll op deze site laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Als het aan Goor ligt zitten er na de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande, meer Gorenaren in de raad […]
  • Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ?12 oktober 2017 Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ? Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe poll op deze site. De laatste enquète ging over de bakken met eetbaar groen in het centrum. Die kunnen niet op veel goedkeuring rekenen. Maar […]