Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag

De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken juridisch goed geregeld hebben is wel van wezenlijk belang. Om die reden is Mieke Haafkes uitgenodigd om inzicht te geven de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, verzekeringen, overeenkomsten en algemene voorwaarden. De bijeenkomst vindt plaats bij Boekwerk te Goor(boven de bibliotheek). De inloop is vanaf 15:30 uur en de aanvang van de lezing is om 16:00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.De bijeenkomst is voor leden van de ZZP-sectie gratis toegankelijk. Geïnteresseerden die nog geen lid zijn kunnen ook geheel vrijblijvend één bijeenkomst bijwonen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar service@nullwelkomingoor.nl

Gerelateerde berichten

  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof1 oktober 2018 Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 […]
  • ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers14 september 2018 ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp'ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen […]
  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]