Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag

De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken juridisch goed geregeld hebben is wel van wezenlijk belang. Om die reden is Mieke Haafkes uitgenodigd om inzicht te geven de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, verzekeringen, overeenkomsten en algemene voorwaarden. De bijeenkomst vindt plaats bij Boekwerk te Goor(boven de bibliotheek). De inloop is vanaf 15:30 uur en de aanvang van de lezing is om 16:00 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel.De bijeenkomst is voor leden van de ZZP-sectie gratis toegankelijk. Geïnteresseerden die nog geen lid zijn kunnen ook geheel vrijblijvend één bijeenkomst bijwonen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar service@nullwelkomingoor.nl

Gerelateerde berichten

  • Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien27 april 2021 Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien De coronacrisis noopt een aanzienlijk deel van de ondernemers in de Hof van Twente om het op de één of andere manier, over een andere boeg te gooien. Dit blijkt uit een onderzoek van de […]
  • ZZP-bijeenkomst bij Hodes30 januari 2020 ZZP-bijeenkomst bij Hodes Ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente is op donderdag 13 februari te gast bij Hodes Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt aldaar graag zijn kennis en ervaring met hen op het […]
  • Workshop ZZP Goor Collectief20 november 2018 Workshop ZZP Goor Collectief De sectie ZZP van Goor Collectief houdt donderdag een bijeenkomst over time-management en werkprocessen. Tijdens de workshop time-management en werkprocessen bespreekt Daniëlle […]
  • Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof1 oktober 2018 Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 […]
  • ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers14 september 2018 ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp'ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen […]