Muziekshow Reggehof geschrapt

In verband met de geringe belangstelling gaat de a capella avond met Rock4 en the Junction op zaterdag 26 november niet door. De kaarthouders zijn inmiddels geïnformeerd en potentiele liefhebbers kunnen nu ook iets anders gaan plannen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof8 oktober 2021 Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof Nu live-entertainment weer mag na een lange coronaperiode, zijn ook de diverse Goorse artiesten en bands weer in beweging én op pad. Zo reist Circus Helligen Hendrik (Bert Eeftink en Paul […]
  • Nieuwe cursus muziekgeschiedenis30 september 2021 Nieuwe cursus muziekgeschiedenis Zowel in Goor als bij de buren in Delden start Home of Talents met een nieuwe cursus muziekgeschiedenis. Docent is violist, dirigent en musicoloog Dries Lansdorp. De (vervolg)cursus in […]
  • RH Cinema in de ban van James Bond28 september 2021 RH Cinema in de ban van James Bond Er is wereldwijd al veel over gezegd en geschreven. Overmorgen komt de 25e James Bond-film uit. In 'No Time to Die' heeft James Bond die voor de vijfde keer wordt gespeeld door Daniel […]
  • Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten27 september 2021 Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]