Twenthe delft onderspit bij Turkse Kracht

Twenthe was in de openingsfase totaal niet bij de les en keek al in de vijfde minuut tegen een 1-0 achterstand aan.  Deze “wake-up-call” had wel impact, Twenthe herpakte zich snel en scoorde in de 15e minuut. Doelpuntenmaker was Jasper Groothuis, die ook de assist gaf voor de 1-2, die Nijland feilloos binnenschoot. Turkse Kracht kon kort voor rust de gelijkmaker binnen tikken na knullig verdedigen van Twenthe. De 2-2 was tevens de ruststand. Het tweede bedrijf was er één om snel te vergeten, Twenthe ging tenonder in het fysieke spel van de gastheer en moest een kwartier nog een tegentreffer incasseren, nadat doelman Busschers blunderde. Met deze 2-3 nederlaag blijft Twenthe steken op een teleurstellende 12e plaats.