Hector niet opgewassen tegen WVV

Hector wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor op eigen veld met 0-3 van WVV ’34 uit Hengevelde. De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van WVV-clubvrouw Engelien Workel. Bij rust was het 0-1 en waren er goede kansen voor Hector dat zeker niet slecht speelde. WVV kwam na 25 minuten op voorsprong doordat Mahmoud Jaafil de bal uit een voorzet binnen schoot. Daarna drong Hector aan en waren er kansen voor Marinus Wolters en Unal Kel.

Zij kwamen echter niet tot scoren. Tien minuten na rust werd het 0-2 door een treffer van Tom ten Breteler en niet veel later 0-3 door Wouter Roescher. Daarmee was het duel beslist. Hector staat daarmee nog steeds op 2 punten in de vierde klasse B.Volgende week wacht het kelderduel voor Hector tegen Hekkensluiter sv Enter dat ook nog maar twee punten heeft.