Hector niet opgewassen tegen WVV

Hector wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor op eigen veld met 0-3 van WVV ’34 uit Hengevelde. De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden van WVV-clubvrouw Engelien Workel. Bij rust was het 0-1 en waren er goede kansen voor Hector dat zeker niet slecht speelde. WVV kwam na 25 minuten op voorsprong doordat Mahmoud Jaafil de bal uit een voorzet binnen schoot. Daarna drong Hector aan en waren er kansen voor Marinus Wolters en Unal Kel.

Zij kwamen echter niet tot scoren. Tien minuten na rust werd het 0-2 door een treffer van Tom ten Breteler en niet veel later 0-3 door Wouter Roescher. Daarmee was het duel beslist. Hector staat daarmee nog steeds op 2 punten in de vierde klasse B.Volgende week wacht het kelderduel voor Hector tegen Hekkensluiter sv Enter dat ook nog maar twee punten heeft.

 

Gerelateerde berichten

  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creĆ«erden de […]
  • Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV8 april 2018 Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV Het lijkt er sterk op dat GFC zich kan gaan richten op het bereiken van de nacompetitie om een plek in de derde klasse. In de topper tegen WVV werd vandaag verdiend met 2-0 verloren en […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]
  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]