Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege

In de uitwedstrijd tegen FC Aramea in Enschede leek het er lang op dat GFC tegen de eerste nederlaag van het seizoen zou aanlopen maar door twee goals van Tim Wassink in de blessuretijd van de wedstrijd werd alsnog een 0-1 achterstand omgebogen in een 1-2 zege. In de eerste helft trof GFC een technisch vaardige tegenstander die enkele keren gevaarlijk werd. Ook GFC kreeg twee goede mogelijkheden maar de eerste treffer viel vlak voor rust. Aramea kwam op voorsprong in de 43e minuut: 1-0.

In de tweede helft drong GFC meer en meer aan maar creëerde het niet veel kansen. Aramea werd twee keer gevaarlijk via de counter maar kwam ook niet tot scoren. In de bllessuretijd van de wedstrijd werd Tim Wassink gevloerd in het 16-meter gebied van de thuisploeg. De toegekende penalty werd door hem zelf onberispelijk binnen geschoten: 1-1. Even later scoorde hij weer na een laatste aanval van GFC waardoor de rood zwarten alsnog een gelukkige zege boekten. Door de overwinning blijft GFC keurig in de slipstream van de koplopers EMOS en WVV ’34. Deze ploegen hebben 21 punten uit 8 duels, GFC een punt minder. Emos pakte overigens vandaag, op doelsaldo, de eerste periodetitel. Volgende week speelt GFC thuis tegen Sportclub Markelo.

 

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC onderuit tegen Rood Zwart15 april 2018 GFC onderuit tegen Rood Zwart GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan […]
  • GFC morst dure punten in titelstrijd1 april 2018 GFC morst dure punten in titelstrijd GFC liet vandaag twee dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde op eigen veld doelpuntloos gelijk tegen […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]