Van Harte Gefeliciteerd

Het is je van harte gegund!! Bedankt voor je goede brood adviezen en de fijne manier van helpen. Ga er maar lekker van genieten!! Wilma wolthuis

Gerelateerde berichten

  • The Sound of Apollo groot succes13 maart 2017 The Sound of Apollo groot succes Het gisteren voor even de allure van een erkende talentenshow. The Sound of Apollo. Maar liefst negentien kandidaten etaleerden hun muzikaal talent op De Waerdenborch. De leerlingcommissie […]
  • Goorse muiters belagen politie bij Wiene7 juni 2009 Goorse muiters belagen politie bij Wiene Na problemen bij het tentfeest Wiene Zeldam zijn vannacht om kwart voor vier drie mensen, onder wie twee Gorenaren, aangehouden voor openbare dronkenschap, ambtsbelemmering en belediging. […]
  • BeUP11 februari 2013 BeUP weerlegt beweringen Goor Collectief Algemeen directeur Jan Catrysse van BeUP/Proximedia Nederland weerlegt in een mail de beweringen van Goor Collectief dat het bedrijf gratis zoekmachine-optimalisatie zou aanbieden. De […]
  • Sleutel gevonden op fietspad Enterseweg31 maart 2021 Sleutel gevonden op fietspad Enterseweg Een mail van een Heeckerenbewoner die onderstaande sleutel heeft gevonden aan de Enterseweg. De sleutel lag op fietspad bij de rotonde richting het centrum van Goor. Wie de sleutel mist […]
  • Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat16 februari 2021 Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat Een kat die in een dakgoot van een woning aan de Irisstraat vast zat, is aan het begin van de avond door de Rijssense brandweer bevrijdt. De viervoeter was blijkbaar niet van de eigenaar […]