81-jarige Hulsegge komt met debuutroman

Het is een droom die uitkomt voor de 81-jarige Gorenaar Jan Hulsegge. Komende vrijdag wordt zijn debuutroman ten doop gehouden tijdens het zogenoemde Hoffelijke Boekenbal bij de Haverkamp in Markelo. Hulsegge heeft een thriller geschreven onder de titel ‘Pedro’s wraak’. De Goorse schrijver is ook bekend als de maker en vertaler van een groot aantal toneelstukken. Zo vertaalde hij onder meer al het werk van Agatha Christie. De roman van Hulsegge wordt vrijdagavond gepresenteerd samen met de werken van twee andere regionale auteurs. Teun Deijk uit Holten komt met ‘In röste en Vrea’ terwijl Markeloër Gert-Jan Oplaat zijn tweede winterse vertelling ‘De Kerstklokken zwijgen’ presenteert.  Het nieuwe boek van Jan Hulsegge is vanaf volgende week in Goor bij Primera De Bandijk te verkrijgen.

Gerelateerde berichten