Poging tot beroving na Sinterklaasintocht bij De Reggehof

Twee jonge meiden van 9 en 10 jaar oud zijn gisteren, naar eigen zeggen, bijna beroofd van een mobiele telefoon op het Schoolfeestplein voor De Reggehof. De twee zaten buiten na het Sinterklaasfeest met een mobiele telefoon totdat er een jongen aan kwam op een fiets die de telefoon afpakte. De twee meisjes hielden de jongen tegen maar hij wilde het mobieltje niet terug geven. Uiteindelijk schoot een vrouw te hulp waarna de jongen de mobiel wel terug heeft gegeven. De moeder van één van de meisjes, Monique Nienhuis-Wolters, heeft een bericht op Facebook gezet waarin ze vraagt of de bewuste vrouw zich wil melden. In het bericht staat ook dat bekend is wie de dader is maar dat hij tot nu toe ontkent. Het voorval vond gisteren plaats tussen 16:00 uur en 17:15 uur. Wie meer weet kan mailen met deze site.

Gerelateerde berichten

  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]
  • Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor13 november 2016 Sinterklaas met Minionpieten aangemeerd in Goor Veel spektakel op het water en verwachtingsvolle blikken van de Goorse kinderen vanmiddag in de Goorse haven. Daar kwam Sinterklaas aan met de boot. Hij werd voorafgegaam door stuntpieten […]
  • Mislukte bromfietsroof op Zomerweg7 december 2016 Mislukte bromfietsroof op Zomerweg Drie personen hebben gistermiddag net na 16:00 uur geprobeerd om een man van een bromfiets te beroven. Dat gebeurde net buiten de bebouwde kom van Goor op de Zomerweg/Koerdamsweg. De […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Sinterklaashuis bij Zippytoys24 september 2018 Sinterklaashuis bij Zippytoys Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de […]