Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd

Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt ’74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend seizoen weer een ’toontje lager’ zal moeten zingen. Het trio Joop Poelwijk, Paul Leijdekkers en Joop van Sermondt speelt de komende wedstrijd thuis tegen De Brug 4 uit Apeldoorn en heeft in de sportzaal aan de Kievitstraat een hele grote zege nodig én puntenverlies van de concurrentie om in leven te blijven in de 1e klasse C.

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen5 december 2017 Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein […]
  • Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen24 april 2017 Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen In navolging van het eerste team zijn ook de tafeltennissers van het tweede van Olympia kampioen geworden en dat op hetzelfde niveau (tweede klasse) als het vlaggeschip. Daardoor komt […]
  • Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel29 april 2019 Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale […]
  • Olympia wint in Enschede8 april 2019 Olympia wint in Enschede In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de […]