Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd

Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt ’74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend seizoen weer een ‘toontje lager’ zal moeten zingen. Het trio Joop Poelwijk, Paul Leijdekkers en Joop van Sermondt speelt de komende wedstrijd thuis tegen De Brug 4 uit Apeldoorn en heeft in de sportzaal aan de Kievitstraat een hele grote zege nodig én puntenverlies van de concurrentie om in leven te blijven in de 1e klasse C.

Gerelateerde berichten

  • Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen24 april 2017 Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen In navolging van het eerste team zijn ook de tafeltennissers van het tweede van Olympia kampioen geworden en dat op hetzelfde niveau (tweede klasse) als het vlaggeschip. Daardoor komt […]
  • Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen5 december 2017 Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein […]
  • Olympia verovert koppositie12 november 2018 Olympia verovert koppositie De tafeltennissers van Olympia 1 hebben de koppositie verovert in de eerste klasse C van de afdeling Oost. Tegen hekkensluiter Trias 4 uit Twello werd eenvoudig met 7-3 gewonnen. Johan […]
  • Olympia zwaar onderuit in topper1 april 2019 Olympia zwaar onderuit in topper De tafeltennissers van Olympia hebben in de topper tegen koploper Blauw-Wit 4 een forse -19 nederlaag geleden. De spelers uit Almelo bleken op alle fronten sterker dan de gastheren en […]
  • Tom Broek clubkampioen Olympia18 januari 2016 Tom Broek clubkampioen Olympia Tom Broek is de winnaar geworden van de clubkampioenschappen van de Goorse tafeltennisvereniging Olympia. In de sporthal aan de Kievitstraat versloeg hij in de finale Fons Morsink met […]