Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden

Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen met jonge kinderen die rond de armoedegrens leven. In de afgelopen zomer werden 5 gezinnen gefeteerd op een camping in Nijverdal en dat aantal moet in 2018 worden verdubbeld. De Hofjongeren gaan weer helpen met de op- en afbouw. Doors Wide Open wil volgend jaar twee caravans met toebehoren plaatsen. Vorig jaar was dat nog er nog één. Er zijn enkele particuliere investeerders gevonden die het geld daarvoor bijeen brengen.

De Hofjongeren voor de caravan, vorig jaar op camping Noetsele in Nijverdal

Gerelateerde berichten

  • Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie31 juli 2017 Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie Een gezin uit Goor is vanmiddag per fiets afgereisd naar Nijverdal voor een weekje vakantie op camping Noetsele. De moeder met vier kinderen wiens naam we uit privacyredenen niet noemen, […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden4 mei 2018 Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden De stichting Doors Wide Open gaat een gratis Pinksterbuffet organiseren voor alleenstaanden. Dat wordt gehouden op zondag 20 mei vanaf 16.00 uur in het Proathuus aan de Grotestraat. Dat […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Winkel Doors Wide Open gaat sluiten1 december 2017 Winkel Doors Wide Open gaat sluiten Doors Wide Open gaat in maart de winkel in het Goorse stadshart sluiten. De winkelruimte gaat plaats maken voor een ontmoetingsruimte van de stichting die 'De Huiskamer' gaat heten.  De […]