PvdA schuift nieuwe Goorse raadsleden naar voren

De Partij van de Arbeid wil voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar een nieuwe lijst van kandidaten presenteren met daarop Gorenaren op verkiesbare plekken. Wie dat zijn is nog ongewis maar wel is duidelijk dat fractievoorzitter Fred Rijkens uit Goor wederom de nummer één op die lijst zal zijn. Een andere Gorenaar, de 71-jarige Roel Bergman, stopt na drie raadsperiodes. “Het is mooi geweest en tijd voor nieuw fris bloed en meer tijd voor mezelf.” aldus Bergman. Ook de PvdA-raadsleden Nel Hilbrink uit Markelo en Jan ter Avest uit Delden stoppen. De lokale PvdA presenteert tijdens de ledenvergadering op 7 december bij Bar Bistro d’Olde Smidse een lijst van 18 namen die tijdens die vergadering moet worden vastgesteld.

Roel Bergman

Gerelateerde berichten