Nieuw volwassenen-ensemble in Goor

In het centrum van Goor start vanaf 10 januari een ensemble speciaal voor volwassenen, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Het ensemble wordt begeleid door Annemarieke van der Ploeg, docent accordeon aan de muziekschool. Iedere volwassen muzikant kan ongeacht het instrument en niveau deelnemen (m.u.v. zang). De muziek is namelijk zo bewerkt dat iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen. “Het repertoire zal met name bestaan uit wereldmuziek en licht klassieke melodieën terwijl ook een bekende radiosong niet zal worden geschuwd.” aldus van der Ploeg. De eerst repetitie is op 10 januari aanstaande en er wordt op woensdag, eens in de twee weken gespeeld van 20.00 uur tot 21.00 uur. Wie zich aan wil melden kan een mail sturen naar info@nullaccordeonschool.nl of bellen: 06-53798263. Meer informatie over het initiatief staat op: www.accordeonschool.nl (klik naar nieuws).

Gerelateerde berichten

  • Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof14 oktober 2020 Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of […]
  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Nieuwe dirigente voor volwassenen-ensemble ‘Allround’22 september 2020 Nieuwe dirigente voor volwassenen-ensemble ‘Allround’ Ria Degenkamp (foto) is de nieuwe dirigente van het volwassenen-ensemble 'Allround' van The Home of Talents. Ze neemt het stokje over van Annemarieke van der Ploeg. Vanaf morgen (23 […]
  • Voorjaarsmatinee KNA goed bezocht15 maart 2015 Voorjaarsmatinee KNA goed bezocht Het jaarlijkse voorjaars-matinee van KNA kende een prima opkomst zondagmiddag. Een breed publiek luisterde naar een uiteenlopend repertoire, gebracht doorde verschillende componenten van […]
  • Voorjaarsmatinee KNA10 maart 2015 Voorjaarsmatinee KNA Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]