Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices

Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig uitverkocht. Vanavond is er een Whiskey-diner bij De Smidse terwijl er morgenmiddag een Herfstmarkt is in De Stoevelaar. Morgenavond treden ‘The Junction’ en ‘Rock 4’ op in de grote theaterzaal van De Reggehof tijdens het A Capella-Festival en vieren de leden van vv Twenthe hun 90-jarig jubileum. Komende zondag is er naast de Bovenbergloop van AV Goor, de jaarlijkse Winterfair op Erve Luttikhedde aan de Meenweg net buiten Goor én het jaarlijkse Hof Popvoices waarin de beste zangers en zangeressen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Goor en omgeving het tegen elkaar opnemen. Deze zangshow begint om 15:00 uur. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

A Capella-groep The Junction