Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices

Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig uitverkocht. Vanavond is er een Whiskey-diner bij De Smidse terwijl er morgenmiddag een Herfstmarkt is in De Stoevelaar. Morgenavond treden ‘The Junction’ en ‘Rock 4’ op in de grote theaterzaal van De Reggehof tijdens het A Capella-Festival en vieren de leden van vv Twenthe hun 90-jarig jubileum. Komende zondag is er naast de Bovenbergloop van AV Goor, de jaarlijkse Winterfair op Erve Luttikhedde aan de Meenweg net buiten Goor én het jaarlijkse Hof Popvoices waarin de beste zangers en zangeressen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen in Goor en omgeving het tegen elkaar opnemen. Deze zangshow begint om 15:00 uur. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

A Capella-groep The Junction

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest…25 augustus 2017 Restantenmarkt, Mallorcaparty en Maarkels feest… Het is het laatste weekend van augustus en dat betekent dat weer vele Gorenaren de 'berg' over trekken voor het Markelose Dorpsfeest. Daar treedt dit weekend onder meer de Goorse band […]
  • Musical, zomermarkt en rolstoeltennis14 juni 2019 Musical, zomermarkt en rolstoeltennis De activiteitenagenda meldt voor dit weekeinde eerst de eindvoorstelling van de musicalgroep van de muziekschool onder de titel 'Wat een poppenkast'. Morgenmiddag is er een zomermarkt […]
  • Activiteiten voor ouderen bij De Wedde10 januari 2016 Activiteiten voor ouderen bij De Wedde Ontmoetingscentrum ‘De Wedde’ in De Stoevelaar organiseert ook in het nieuwe jaar diverse activiteiten voor de inwoners uit Goor. Die kunnen elkaar ontmoeten voor een praatje, deelnemen […]