Ook telefoonzaak in pand nieuwe Barbershop

Naast een nieuwe Barbershop wordt er zaterdag ook een telefoonzaak geopend in het winkelpand op de hoek van de Schoolstraat en de Iependijk. De zaak is opgedeeld in twee delen waarvan een gedeelte, naast de kappersactiviteiten van Heysem Kel, zal worden gebruikt door Alper Karakan (foto). Deze in Rijssen woonachtige Gorenaar opent op hetzelfde moment telefoonwinkel Karatel. Daar kunnen mensen terecht voor mobiele telefoons en aanverwante artikelen en reparaties. Karatel hanteert dezelfde openingstijden als de Barbershop en houdt ook komende zaterdag Open Huis.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk22 november 2017 Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk Goor krijgt vanaf zaterdag een heuse Barbershop. Gorenaar Heysem Kel opent komende zaterdag zijn kapperszaak voor mannen in het pand aan de Iependijk op de hoek van de Schoolestraat. In […]
  • Optie1 sluit haar deuren22 maart 2017 Optie1 sluit haar deuren Wederom een slag voor het Goorse winkelbestand. Optie1 trekt de stekker uit haar vestiging in het Twentse Haagje. De telecomzaak maakte sinds 2012 onderdeel uit van het straatbeeld in het […]
  • Nieuwe telecomzaak op Klavermaten4 mei 2017 Nieuwe telecomzaak op Klavermaten Goor is een telecomzaak rijker. Erkan Topsakal opent zaterdag zijn nieuwe onderneming aan de Klavermaten. In het pand wordt de komende dagen nog hard gewerkt aan de belettering van de […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Die Grenze drogisterij in voormalig pand C10005 augustus 2015 Die Grenze drogisterij in voormalig pand C1000 Goor is een onderneming rijker. Die Grenze Medikamente zal zitting gaan nemen in het voormalige C1000 bedrijfspand aan de Schoolstraat.¬†Die Grenze Medikamente is prijsvechter¬†op het gebied […]