Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg

De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van de Weldammerlaan (in de bocht) twintig auto’s op de kiek gezet. Daarvan bleek een kwart te hard te rijden. Vijf bestuurders werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid betrof 95 kilometer per uur. De maximaal toegestane snelheid op de weg van Goor naar Diepenheim is 60 kilometer per uur.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes26 april 2018 Snelheidscontrole in Hengevelderstraat leidt (nog) niet tot boetes De politie Hof van Twente heeft vanochtend een snelheidscontrole gehouden aan de Hengevelderstraat Goor. Dit na meerdere klachten van buurtbewoners die aangeven dat er vaak veel te ahrd […]
  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor22 mei 2019 Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor Dat het accent bij tijd en wijle op het controleren van snelheid ligt bij de politie is zeker in de afgelopen week wel duidelijk geworden. Daar waar de N347 (Goor-Rijssen) regelmatig […]
  • Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim14 juli 2015 Grootscheepse controle weg Goor-Diepenheim Een flinke snelheidscontrole vandaag, net buiten Goor, op de weg richting Diepenheim. Een politiemacht staat, gewapend met camera, op de parkeerplaats in de scherpe bocht bij de weg naar […]
  • Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen10 augustus 2017 Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen Kassa voor de politie van de regio Twente! Bij een een snelheidscontrole op de N347 tussen Goor en Rijssen, ook wel de S15 genoemd, zijn dinsdagochtend liefst 386 voertuigen geflitst. De […]