Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop

De Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75 organiseert zondag weer haar Bovenbergloop. Ook ditmaal is een afwisselend parcours uitgezet in het mooie natuurgebied rondom de Bovenberg en de Friezenberg. Daarbij kan iedereen deelnemen, want de loop staat open voor wedstrijdatleten van de Atletiekunie tot recreanten. Om 10.30 uur start de tien kilometer voor volwassenen, om 11.45 uur de vijf kilometer. Vanaf 12.30 uur komt de jeugd aan bod.

Net als bij iedere editie in het najaar, behoort de Bovenbergloop ook dit keer tot de Twentse Cross Competitie. Wie meerdere wedstrijden van die competitie doet mee om het klassement, maar losse deelname kan dus ook. De organisatie hoopt veel Goorse lopers te mogen begroeten op de Bovenberg. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur bij Camping de Bovenberg aan de Bovenbergweg 14 te Markelo. Buiten Goor is de richting met borden aangegeven. Wie meer wil weten kan op de site van AV Goor ’75 terecht.

Starttijden Bovenbergloop:
10.30 uur: 10 kilometer – recreanten en wedstrijdatleten (4 rondes)
11.45 uur: 5 kilometer – recreanten en JA (2 rondes)
12.30 uur: 3,4 kilometer – jeugd MA/MB/JB/JC (2 rondes)
12.50 uur: 1,7 kilometer – jeugd MC/MD/JD 1,7 km (1 ronde)
13.00 uur: 1,0 kilometer – jeugd JPA/MPA 1,0 km (1 ronde)
13.10 uur: 1,0 kilometer – jeugd JPB/MPB/JPC/MPC (1 ronde)

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde28 augustus 2019 Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde Voor het tweede jaar op rij wordt ook dit jaar na afloop van de Ronde van Goor de AV Goor Cityrun by Night georganiseerd. Op zaterdag 7 september kan iedereen die dat wil deelnemen aan […]
  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor23 december 2019 Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor Lange tijd zaten ze bij AV Goor '75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. […]