Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop

De Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75 organiseert zondag weer haar Bovenbergloop. Ook ditmaal is een afwisselend parcours uitgezet in het mooie natuurgebied rondom de Bovenberg en de Friezenberg. Daarbij kan iedereen deelnemen, want de loop staat open voor wedstrijdatleten van de Atletiekunie tot recreanten. Om 10.30 uur start de tien kilometer voor volwassenen, om 11.45 uur de vijf kilometer. Vanaf 12.30 uur komt de jeugd aan bod.

Net als bij iedere editie in het najaar, behoort de Bovenbergloop ook dit keer tot de Twentse Cross Competitie. Wie meerdere wedstrijden van die competitie doet mee om het klassement, maar losse deelname kan dus ook. De organisatie hoopt veel Goorse lopers te mogen begroeten op de Bovenberg. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur bij Camping de Bovenberg aan de Bovenbergweg 14 te Markelo. Buiten Goor is de richting met borden aangegeven. Wie meer wil weten kan op de site van AV Goor ’75 terecht.

Starttijden Bovenbergloop:
10.30 uur: 10 kilometer – recreanten en wedstrijdatleten (4 rondes)
11.45 uur: 5 kilometer – recreanten en JA (2 rondes)
12.30 uur: 3,4 kilometer – jeugd MA/MB/JB/JC (2 rondes)
12.50 uur: 1,7 kilometer – jeugd MC/MD/JD 1,7 km (1 ronde)
13.00 uur: 1,0 kilometer – jeugd JPA/MPA 1,0 km (1 ronde)
13.10 uur: 1,0 kilometer – jeugd JPB/MPB/JPC/MPC (1 ronde)

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele23 november 2021 Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele De jaarlijkse Bovenbergloop van AV Goor '75 gaat komende zondag wél door en start dit keer vanaf een nieuwe locatie. Start en finish is dit keer bij openluchttheater De Kosterskoele waar […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]