The Other Side of Hope in Alleman

Filmhuis Alleman draait op pakjesavond in De Reggehof de film The Other Side of Hope. Een actueel verhaal over hoop en menselijkheid. Dit humoristisch drama uit 2017 komt van de hand van Aki Kaurismäki. De film start om 20.00 uur, kosten bedrage €6,00.

Gerelateerde berichten

  • Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman26 april 2017 Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman Ook in de maand mei opent filmhuis Alleman gewoon haar deuren. Dinsdag is de speelfilm Der Staat gegen Fritz Bauer te zien. Dit biografisch drama uit 2015 komt van de hand van Lars Kraume. […]
  • Maand van de boekverfilming in Alleman30 december 2017 Maand van de boekverfilming in Alleman Ook in 2018 zijn de deuren van Filmhuis Alleman geopend. Zo is januari de maand van de Boekverfilming. In de pauze wordt u een gratis hapje en drankje aangeboden. Op dinsdag 9 januari […]
  • Alleman draait I, Daniel Blake18 mei 2017 Alleman draait I, Daniel Blake Filmhuis Alleman draait dinsdag de film I, Daniel Blake. Het document is winnaar van de Gouden Palm 2016 op het filmfestival van Cannes. Dit drama uit 2016 van de sociaal bewogen regisseur […]
  • Film Bram Fischer in Alleman9 maart 2018 Film Bram Fischer in Alleman Filmhuis Alleman in De Reggehof vertolkt dinsdag de film Bram Fischer. Deze film uit 2017 vertelt het biografische drama van Jean van de Velde. De aanvang van de film is om 20.00 uur. De […]
  • Loveless in Alleman14 maart 2018 Loveless in Alleman Op dinsdag 20 maart draait Filmhuis Alleman in De Reggehof de film Loveless. De film uit 2017 vertelt het drama van Andrej Zvjagintsev. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is zes euro.