Cruciaal kelderduel voor Hector

Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide ploegen sluiten de rij in de vierde klasse B met tot nu toe slechts 2 punten. Hector speelde 7 wedstrijden, Enter al 8. Hoe de Goorse ploeg er fysiek op staat is wekelijks de vraag. Christian Jimenez is voor morgen een twijfelgeval.  GFC, dat vorige week door twee goals in blessuretijd won van Aramea, ontvangt op sportpark Heeckeren Sportclub Markelo. Trainer Romano Lammertink kan, in ieder geval tot de winterstop, niet beschikken over de geblesseerden Thijs Moormann en ‘O Neill Tieman. Twenthe, dat vanavond het 90-jarig jubileum viert bij De Bebsel, moet morgen in Laren aan de bak tegen Witkampers. De Tricolores staan in de derde klasse B, voorlaatste met 6 punten uit 8 duels en kan een een zege dus goed gebruiken.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]