Cruciaal kelderduel voor Hector

Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide ploegen sluiten de rij in de vierde klasse B met tot nu toe slechts 2 punten. Hector speelde 7 wedstrijden, Enter al 8. Hoe de Goorse ploeg er fysiek op staat is wekelijks de vraag. Christian Jimenez is voor morgen een twijfelgeval.  GFC, dat vorige week door twee goals in blessuretijd won van Aramea, ontvangt op sportpark Heeckeren Sportclub Markelo. Trainer Romano Lammertink kan, in ieder geval tot de winterstop, niet beschikken over de geblesseerden Thijs Moormann en ‘O Neill Tieman. Twenthe, dat vanavond het 90-jarig jubileum viert bij De Bebsel, moet morgen in Laren aan de bak tegen Witkampers. De Tricolores staan in de derde klasse B, voorlaatste met 6 punten uit 8 duels en kan een een zege dus goed gebruiken.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Bij GFC moet het nu echt gebeuren18 maart 2017 Bij GFC moet het nu echt gebeuren De situatie voor GFC wordt steeds nijpender. De Goorse ploeg staat in de vierde klasse B in de onderste regionen en moet vrezen voor nacompetitie. "Ja we staan veel te laag" aldus trainer […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]