Calimero snelste Pizzakoerier van Goor

Een ludieke wedstrijd tijdens de Grote Goorse Revue in de afgelopen twee weekeinden. Daar werd tijdens elke avond één van de vier Goorse Pizzeria’s gebeld met de vraag om twee pizza’s te bezorgen in de achterzaal van Café De Ster. De nietsvermoedende pizzakoeriers werden bij binnenkomst zingend en klappend verwelkomd door het publiek waarna de tijd, die was opgenomen, bekend werd gemaakt. Uiteindelijk bleek Calimero het snelste de pizza’s te bezorgen. De koerier van deze pizzeria was er in 7 minuten en 56 seconden. Sofra Delicious was een goede tweede met 8.26. Calimero kreeg op het podium een grote beker van presentator Paul Schabbink die de pizzeria’s, live op het podium, belde tijdens de Revue’s.

Gerelateerde berichten

  • Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue8 november 2017 Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar […]
  • Goorse Revue krijgt vervolg31 juli 2017 Goorse Revue krijgt vervolg Na het grote succes van vorig jaar komt er ook dit jaar weer een Goorse Revue. Bert Eeftink en Paul Schabbink tekenen ook dit jaar voor de productie en de uitvoering. Het cabaretduo […]
  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Farid Markt opent de deuren20 september 2016 Farid Markt opent de deuren De laatste producten worden uitgepakt en op de plek gelegd. Morgenvroeg om 09.00 uur is het zover. Dan opent Farid Markt de deuren in het Goorse centrum. De nieuwe winkel in het stadshart, […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]