Nagenieten van de Goorse Revue…

Zo’n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van AndrĂ© Rieu die zijn eigen bijzondere kijk op Goor had, en ging uiteindelijk naar een cabaretesk hoogtepunt met het uitroepen van de onafhankelijkheid van Goor door ‘Geert Wilderink’. Gelardeerd met foto’s en beelden en omlijst door fraaie muzikale hoogstandjes van onder andere Tonny ‘Cash’ Mengerink en de Goorse fruitkoning Peter Boeijen, was het een Goorse Revue met een grote G. Gemaakt door Bert Eeftink, Paul Schabbink, Ellen Verdriet, Marcel Mengerink, Tonny Mengerink, Roy Vlaskamp, Peter Vos, Michiel van der Plas en Peter Boeijen. Gelukkig zijn er nog de foto’s. In dit geval gemaakt door Anne Tuinte en Teoman Balci.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv15 juni 2020 Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer 'Schoolfeest is een grondrecht'. De […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]
  • Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue8 november 2017 Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]