Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt

Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HÖfte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het diamanten paar kreeg bezoek van burgemeester Ellen Nauta en een bijzondere brief met de felicitaties van Koning Willem Alexander. Het paar is dan wel op leeftijd maar nog wel modern en actief. Zo is Joop Godwaldt nog immer in de weer met tropische vogels en gaat zijn vrouw Margriet nog altijd kwiek naar de gymclub. 

Gerelateerde berichten

  • Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…1 september 2019 Diamanten paar Alie en Henk Loonstra… Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Schrijf of teken voor de Koning20 april 2020 Schrijf of teken voor de Koning De Goorse Oranjevereniging roept de kinderen uit het Twentse Haagje tot en met 12 jaar, op om in het kader van Koningsdag, komende maandag 27 april, een brief te schrijven of een tekening […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]
  • Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf3 januari 2018 Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf Ze hebben er iets meer dan een half jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De nieuwe viskar van de gebroeders Verdriet is geplaatst op de standplaats op het Schoolfeestplein. […]