Hector weet ook niet van Enter te winnen

Het blijft kwakkelen bij sv Hector dit seizoen. Vanmiddag werd het kelderduel tegen sv Enter met 2-1 verloren. Een dure nederlaag want vooraf hadden beide staartploegen 2 punten. Hector is nu dus alleen hekkensluiter in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra begon nog wel goed aan het duel en kreeg twee goede kansen via Unal Kel en Christian Jimenez. Enter kreeg in het eerste bedrijf op sportpark Krompatte één goede mogelijkheid waar Hector-doelman Daniel Kolbe redding bracht. Ruststand: 0-0.

In het tweede helft zakte Hector in niveau ver terug en was Enter de betere ploeg. De eerste goal viel uit een hoekschop die werd ingekopt en via de onderkant van de lat terugkwam en uiteindelijk kon worden binnengeschoten: 1-0. Hector probeerde het wel maar gaf een goal weg toen er bij de scheidsrechter werd geprotesteerd tegen een aan Enter toegekende vrije trap die op dat moment snel werd genomen. Uit deze aanval viel de 2-0. In de slotfase kwam Hector nog wel op 2-1 toen Wesey Zwoferink uit een hoekschop binnen schoot maar verder kwam hector niet waardoor de 6e nederlaag van dit seizoen een feit is. Volgende week moet Hector thuis tegen promovendus Buurse.

Gerelateerde berichten

  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]
  • Hector en Aramea in evenwicht24 september 2017 Hector en Aramea in evenwicht Na negentig minuten bij het eerste voetbalafspraakje kregen SV Hector en FC Aramea allebei een punt. Op het Doesgoor nam de ploeg van trainer Mark Dijkstra de leiding via Wesley Zwoferink. […]
  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Hector nagenoeg veilig na zege in Haarle22 april 2019 Hector nagenoeg veilig na zege in Haarle Hector heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra boekte een belangrijke 1-2 zege in en tegen Haarle […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]