Actie voor vervanging Goorse AED’s

De stichting Hart voor Goor gaat in de hele maand december geld inzamelen om de AED’s die in Goor aanwezig zijn te kunnen vervangen. Er is voor de defibrilatoren zo’n 20.000 euro nodig. Er hangen in de verschillende wijken in Goor 10 kasten met daarin een AED. Bij de Goorse Albert Heijn- en Jumbo-supermarkt komt een inzamelingspunt waar ook statiegeldbonnen kunnen worden ingeleverd. Wie de Hofpas gebruikt kan er voor kiezen om de stichting Hart voor Goor als begunstigde te benoemen.

Gerelateerde berichten

  • Hart voor Goor start weer met reanimatiecursussen19 augustus 2021 Hart voor Goor start weer met reanimatiecursussen De stichting Hart voor Goor start in september weer met reanimatie- en AED-cursussen voor iedereen van 18 jaar en ouder. In Goor is al een grote groep burgerhulpverleners actief op dit […]
  • Hart voor Goor weer in actie4 november 2021 Hart voor Goor weer in actie Hart voor Goor start weer met cursussen reanimatie en leren bedienen van de AED. Dit alles natuurlijk om levens te redden bij een hartstilstand. In Goor is er nog geen gebrek aan kennis […]
  • Goor in top 10 met burgerhulpverlening29 september 2017 Goor in top 10 met burgerhulpverlening Goor staat in de top 10 van Nederland wat betreft het percentage burgerhulpverleners die de cursus AED hebben gevolgd. Dat zegt de stichting Hart voor Goor. Om die plek te behouden zijn […]
  • Herhalingstrainingen AED in Klokkenkamp2 oktober 2019 Herhalingstrainingen AED in Klokkenkamp Hart voor Goor organiseert dit najaar weer een aantal herhalingstrainingen voor het gebruik van de AED. De trainingen zijn op 7 oktober, 6 november en 11 december in De Klokkenkamp aan de […]
  • AED van Rabobank naar De Tapperij18 mei 2019 AED van Rabobank naar De Tapperij De defribilator die aan het pand van de Rabobank hing is verplaatste naar de muur naast de ingang van cafĂ© De Tapperij. De AED moest wsorden verplaatst omdat het pand van de Rabobank […]