Nieuwe Kringloop-outlet in pand Pastoriestraat

In het pand bij de parkeerplaats aan de Pastoriestraat (tegenover De Borgh) opent over enkele weken een nieuwe Goorse Kringloop-Outlet. In de hal van ruim 2.000 vierkante meter komt er naast allerhande tweedehands artikelen ook een ruimte waar mensen elkaar dagelijks kunnen ontmoeten en het zogenoemde Repair-cafĂ©. De nieuwe Kringloopwinkel komt er op initiatief van het nieuwe burgerinitiatief ‘Hof van Anpakk’n‘. Voor de nieuwe outlet en de te vormen klussendienst zijn nog vrijwilligers nodig. Wie interesse heeft kan daarvoor mailen naar info@nullkringloopoutlethvt.nl. Ook kunnen inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente hun tweedehands spullen kwijt bij de nieuwe Outlet. De opbrengsten moeten uiteindelijk ten goede komen aan andere lokale initiatieven.

Gerelateerde berichten

  • Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet…16 maart 2018 Een kijkje in de nieuwe Kringloop-outlet… Afgelopen donderdag opende de nieuwe Kringloop-outlet van 'Hof van Anpakk'n' de deuren van het grote bedrijfspand aan de Pastoriestraat. De nieuwe hal met nieuwe en tweedehands spullen is […]
  • Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers18 januari 2018 Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers De nieuwe kringloop-outlet van het zogenoemde Hof van Anpakk'n aan de Pastorie in het centrum van Goor zit met de handen in het haar. Ze komen vele handen te kort om de goederen die zijn […]
  • Inbraak bij Kringloop-outlet6 mei 2019 Inbraak bij Kringloop-outlet De Kringloop-outlet Hof van Twente aan de Pastoriestraat is afgelopen weekeinde bestolen door inbrekers. Zij wisten binnen te komen en een aanzienlijk bedrag aan contant geld buit te […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]
  • Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire11 augustus 2018 Kringloopwinkel helpt ezels op Bonaire Kringloopwinkel Kiekeboe heeft een deel van de opbrengst van de verkoop gedoneerd aan AnimalsToday. Dit is een netwerk dat bestaat uit mensen die opkomen voor dier, natuur en milieu. Het […]