Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen

De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand januari van het volgende jaar acties houden om in eerste instantie bewoners van de Rozenstraat (foto), Iependijk, Schoolstraat, Leliestraat en de Anjerstraat te bewegen om de woningen daar te verduurzamen. Vanuit de gemeente wordt de werkgroep begeleid door Marianne Hutten. Volgende week woensdag, 6 december, is er een eerste bijeenkomst van de wergroep in het gemeentehuis in Goor. Wie interesse heeft om mee te werken kan daarvoor mailen naar stadsraadgoor@nullgmail.com. Wie met de buurt of straat mee wil doen kan zich aanmelden bij de gemeente Hof vanTwente via m.jongmans@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Hinkelbaan en Mozaïekbank in Rozenstraat geopend1 december 2015 Hinkelbaan en Mozaïekbank in Rozenstraat geopend De hinkelbaan en het bankje van mozaïek dat gemaakt is door de buren van het speelveld tussen de Rozenstraat, Anjerstraat en Iependijk is klaar en officieel onthuld. Omwonenden, […]
  • GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen30 april 2018 GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen De GroenLinks-fractie wil dat de gemeente mee gaat doen aan een landelijke proeftuin om bestaande wijken aardgasvrij te maken. Minister Ollongren heeft gemeenten opgeroepen om voor 1 juli […]
  • Goorse straten met wateroverlast volgende week aangepakt12 november 2015 Goorse straten met wateroverlast volgende week aangepakt De wateroverlast na extreme regenval in de Kloosterlaan, Rozenstraat en Anjestraat moeten na volgende week tot het verleden behoren. In de Kloosterlaan wordt een drempel aangepast waardoor […]
  • Gemeente pakt wateroverlast in Goor aan7 april 2015 Gemeente pakt wateroverlast in Goor aan De gemeente Hof van Twente laat aanpassingen doen aan het rioleringssysteem in de Kloosterlaan, Lintelerweg, Rozenstraat en Anjerstraat. Er is daar bij hevige regenval sprake van veel […]
  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]