Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen

De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand januari van het volgende jaar acties houden om in eerste instantie bewoners van de Rozenstraat (foto), Iependijk, Schoolstraat, Leliestraat en de Anjerstraat te bewegen om de woningen daar te verduurzamen. Vanuit de gemeente wordt de werkgroep begeleid door Marianne Hutten. Volgende week woensdag, 6 december, is er een eerste bijeenkomst van de wergroep in het gemeentehuis in Goor. Wie interesse heeft om mee te werken kan daarvoor mailen naar moc.liamgnull@roogdaarsdats. Wie met de buurt of straat mee wil doen kan zich aanmelden bij de gemeente Hof vanTwente via ln.etnewtnavfohnull@snamgnoj.m.