Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht

Michiel Mensink is volgend jaar de hoofdtrainer van Avanti Wilskracht in Glanerbrug. De huidige oefenmeester van vv Twenthe gaf eerder aan na 4 seizoenen de Goorse derdeklasser te gaan verlaten. Met Avanti gaat de trainer uit Ambt Delden aan de slag bij een club die op dit moment bovenin meedraait in de derde klasse A. Het is nog niet duidelijk wie Mensink bij vv Twenthe gaat opvolgen.

Gerelateerde berichten

  • Botterblom van Zenderen naar Meddo20 januari 2022 Botterblom van Zenderen naar Meddo Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Meddo. De Goorse oefenmeester is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij vierdeklasser Zenderen Vooruit waarmee hij de laatste […]
  • Bolink langer door bij vv Twenthe17 december 2020 Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Twenthe. De Gorenaar begon dit jaar aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar speelde met zijn ploeg slechts vier […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]
  • Afscheid Dirksen bij vv Twenthe4 juli 2020 Afscheid Dirksen bij vv Twenthe Corona maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband bij vv Twenthe. En ook aan zijn loopbaan als trainer. Hans Dirksen nam gisteravond bij Café De Buddy's, het thuishonk van vv Twenthe, […]
  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]