Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee

Komende zaterdag, 2 december, staat voor de vijfde keer het zogenoemde Sukkeltoernooi op het programma. Dit jaar wordt dit darttoernooi gehouden bij Café De Whee. De wedstrijden om de Goorse Sukkelbokaal beginnen om 17:00 uur en naast de strijd voor de verschillende dartborden is er ook een grote loterij gekoppeld aan het toernooi. Vanwege het eerste lustrum is daar een grote hoofdprijs aan verbonden. De winnaar van die loterij mag namelijk een minuut lang gratis winkelen bij Albert Heijn Guido Brandenbarg op het Weversplein.

Gerelateerde berichten

  • Gratis winkelen na Sukkeltoernooi20 januari 2018 Gratis winkelen na Sukkeltoernooi Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]
  • Het verzamelen kan beginnen !5 november 2017 Het verzamelen kan beginnen ! De boeken zijn uitgedeeld en dus kan het grote sparen beginnen. De voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Guido Brandenberg is van start gegaan. In het fraai vormgegeven boek staan, naast […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]