Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee

Komende zaterdag, 2 december, staat voor de vijfde keer het zogenoemde Sukkeltoernooi op het programma. Dit jaar wordt dit darttoernooi gehouden bij Café De Whee. De wedstrijden om de Goorse Sukkelbokaal beginnen om 17:00 uur en naast de strijd voor de verschillende dartborden is er ook een grote loterij gekoppeld aan het toernooi. Vanwege het eerste lustrum is daar een grote hoofdprijs aan verbonden. De winnaar van die loterij mag namelijk een minuut lang gratis winkelen bij Albert Heijn Guido Brandenbarg op het Weversplein.

Gerelateerde berichten

  • Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee8 december 2019 Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee Het zogenoemde Darts-Sukkeltoernooi bij Café De Whee is gisteren gewonnen door het koppel Ronnie en Marco Libbers (foto). zij waren van de 64 koppels het sterktse in de winnaarsronde. De […]
  • 50e Zonnebloemloterij van start in Goor15 mei 2019 50e Zonnebloemloterij van start in Goor Komende vrijdag, 17 mei, gaan vrijwilligers van de lokale afdeling van De Zonnebloem loten (à €2) verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Zij staan van 09.00 uur tot […]
  • Gratis winkelen na Sukkeltoernooi20 januari 2018 Gratis winkelen na Sukkeltoernooi Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]
  • Cafe De Whee is Duits paradijs tijdens EK11 juni 2021 Cafe De Whee is Duits paradijs tijdens EK Door zijn aderen stroomt bloed met de kleuren rood-zwart-goud. Duutser Marcel List is helemaal klaar voor het EK voetbal. Bij vorige eindronden was zijn woning aan de Schoolstraat […]