Krassen…..

De Gorenaren zullen deze maand weer massaal gaan krassen. Vanaf vandaag tot en met 23 december worden duizenden krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief van Goor Collectief. De loten zijn her en der verspreid over de Goorse middenstanders. De te winnen prijzen variëren van kortingen tot gratis artikelen. Men kan zich met een winnend kraslot vervoegen bij de desbetreffende winkelier of ondernemer om de prijs gelijk te verzilveren. Jumbo en AH bieden weer een minuut gratis winkelen aan in de prijzenpot. Nieuw dit jaar is een lot met drie dezelfde logo’s. Kijk voor alle voorwaarden en deelnemende winkels hieronder.

De krasloten worden weggegeven in de periode 1 tot en met 23 december 2017. De deelnemende zaken zijn: Bella Donna, The Readshop, Poelier Le Coq, DA van Zwol, Medikamente Die Grenze, Hema Goor, Servicestation Hoek, Hoftrends, Jonge Leu Mode, Primera de Bandijk, Floral Queen, Kranenberg Juweliers, Lamers, LandhuisLiving, Lekker Leuk, multimate, Bakkerij Nollen, Bloem- en Lifestyle De Oranjerie, Pets & Co, Qinn Womenswear, Theater de Reggehof, Expert Reiners, Rick’s Bloemen, Kriebelsz, Sport Inn, Café De Ster, Wereldwinkel, Wiemerink de Echte Groenteman, Wiljan’s Wijnhuis, Grand Café De Zon, Schuurman Schoenen, Hoftrends Mannen, Bakkerij Meinders.

Gerelateerde berichten

  • Turner en Janssen mogen minuut gratis winkelen28 december 2017 Turner en Janssen mogen minuut gratis winkelen Mevrouw Janssen in de Acaciastraat (foto) en de familie Turner uit de Korhoenstraat zijn de grote winnaars van de kraslotenactie van Goor Collectief. Zij mogen een minuut gratis winkelen […]
  • Krasactie bij Goorse winkeliers1 december 2016 Krasactie bij Goorse winkeliers De Goorse bevolking zal deze maand massaal gaan krassen. Van 1 tot en met 29 december worden maar liefst 35.000 krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief […]
  • Win een gratis ontbijt op Moederdag11 mei 2018 Win een gratis ontbijt op Moederdag Wie gaat er komende zondag tijdens Moederdag genieten van een heerlijk ontbijt dat wordt aangeboden door Goor C ollectief ? Vijf gelukkigen zullen morgen blij worden gemaakt na de loting. […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]