Krassen…..

De Gorenaren zullen deze maand weer massaal gaan krassen. Vanaf vandaag tot en met 23 december worden duizenden krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief van Goor Collectief. De loten zijn her en der verspreid over de Goorse middenstanders. De te winnen prijzen variëren van kortingen tot gratis artikelen. Men kan zich met een winnend kraslot vervoegen bij de desbetreffende winkelier of ondernemer om de prijs gelijk te verzilveren. Jumbo en AH bieden weer een minuut gratis winkelen aan in de prijzenpot. Nieuw dit jaar is een lot met drie dezelfde logo’s. Kijk voor alle voorwaarden en deelnemende winkels hieronder.

De krasloten worden weggegeven in de periode 1 tot en met 23 december 2017. De deelnemende zaken zijn: Bella Donna, The Readshop, Poelier Le Coq, DA van Zwol, Medikamente Die Grenze, Hema Goor, Servicestation Hoek, Hoftrends, Jonge Leu Mode, Primera de Bandijk, Floral Queen, Kranenberg Juweliers, Lamers, LandhuisLiving, Lekker Leuk, multimate, Bakkerij Nollen, Bloem- en Lifestyle De Oranjerie, Pets & Co, Qinn Womenswear, Theater de Reggehof, Expert Reiners, Rick’s Bloemen, Kriebelsz, Sport Inn, Café De Ster, Wereldwinkel, Wiemerink de Echte Groenteman, Wiljan’s Wijnhuis, Grand Café De Zon, Schuurman Schoenen, Hoftrends Mannen, Bakkerij Meinders.

Gerelateerde berichten

  • Krasactie bij Goorse winkeliers1 december 2016 Krasactie bij Goorse winkeliers De Goorse bevolking zal deze maand massaal gaan krassen. Van 1 tot en met 29 december worden maar liefst 35.000 krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]
  • Restantenmarkt in Goors centrum15 februari 2017 Restantenmarkt in Goors centrum Het Goorse stadshart is dit weekeinde weer het decor van de zogenoemde Restantenmarkt. De Goorse winkeliers hebben dan allerlei aanbiedingen en houden opruiming. Daarvoor worden ook kramen […]
  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]
  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]