Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff

Rene Burggraaff, treinmachinist en buschauffeur bij Syntus, is vandaag 50 jaar geworden. Gezien het aantal Abrahams in zijn tuin is hij wel 250 jaar geworden. Vrienden, familie, buren en kennissen hebben zijn tuin goed verbouwd en feliciteren hem met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • jb rene lamain5014 juni 2013 Rene Lamain ziet vandaag Abraham Ook Rene bereikt vandaag de 50 jarige leeftijd. De Tollenstraat is vanavond het toneel van de feestelijkheden. Patrick en Tim zijn er al klaar voor en feliciteren hem alvast via deze […]
  • Johan Gelen 50 jaar7 maart 2011 Johan Gelen 50 jaar Johan Gelen (de vegenist uit de Hof van Twente) is vandaag 50 jaar geworden. Zijn tuin staat vol met Abrahams van mensen die hem willen feliciteren en ook op zijn werk hebben ze aan hem […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Jan-Willem Veneman ziet Abraham20 juni 2015 Jan-Willem Veneman ziet Abraham Voor Jan-Willem Veneman zijn ook de Abraham`s en spandoeken van stal gehaald, vandaag viert hij zijn 50ste verjaardag. De volgens vrienden "oude lul" zit nog vol streken, ze laten nog in […]