Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ?

Het wordt alweer de achtste Prins Carnaval van de nog jonge Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo en hij (of zou het voor het eerst een zij zijn?) volgt vanaf komende zaterdagavond (2 december) de huidige hoogheid Henri Tijhuis op tijdens een spectaculaire opkomstavond in zaal De Ster. Via social media is door de Prinsenkeuzecommissie van Sterzo al een aantal hints verspreid en die hebben te maken met vissen, bloemen én ‘een onsje minder…’. Daarnaast is er ook een deel en like-actie op Facebook waarbij 10 consumptiemunten zijn te winnen. De feestavond met muziek van de bekende Schoolfeestformatie ‘Fat Skool and the Wild Hens’ en DJ Tom van Otten begint om 21:00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

vlnr: adjudant Frits Jaap Vos, Prins Henri Tijhuis en adjudant Rudi Jansen die komende zaterdag zullen aftreden

Gerelateerde berichten

  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Sterzo klaar voor vijf dagen feest20 februari 2020 Sterzo klaar voor vijf dagen feest Nadat de nodige 'voorfeestjes' al zijn gevierd en de nodige speldenprikken zijn uitgedeeld aan de zusterverenigingen uit Hengevelde en Bentelo gaat het voor de immer groeiende Goorse […]
  • Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo?28 november 2019 Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo? De spanning bij de Goorse carnavalisten stijgt inmiddels ten top want komende zaterdag wordt het carnavals-seizoen in zaal De Ster geopend met de opkomst van de nieuwe hoogheid van CV […]