Nienke Freriksen brandt 40 kaarsjes

De 40 kaarsjes branden voor Nienke Freriksen, de Goorse viert vandaag haar 40ste verjaardag. De vriendinnen feliciteren Nienke van harte en wensen haar een fijne verjaardag toe; “op naar de Sarah”!

Gerelateerde berichten

  • Bianca Vos vandaag 40 jaar21 november 2014 Bianca Vos vandaag 40 jaar Bianca Vos viert vandaag haar 40e verjaardag. De Goorse ziet zich vandaag omringd door familie en vrienden, die haar via deze weg van harte willen feliciteren en haar een fijne dag […]
  • Hanneke van de Buddy’s 40 jaar!13 april 2012 Hanneke van de Buddy’s 40 jaar! Het is feest in het beroemde cafĂ© Buddy's aan de Deldensestraat. Op deze vrijdag de dertiende wordt de vrouw des huizes veertig jaar. Hanneke Hoomoedt gaat dat vanavond groots vieren want […]
  • Bruidspaar Kremers toost op 40-jarig huwelijk31 oktober 2015 Bruidspaar Kremers toost op 40-jarig huwelijk Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat het bruidspaar Kremers elkaar het ja-woord gaf. Het feestende paar geniet in het Goorse vooral bekendheid vanwege hun vrijwilligersactiviteiten, […]
  • Abraham voor Dinand Klein Horsman9 augustus 2015 Abraham voor Dinand Klein Horsman De vlag kan uit voor Dinand Klein Horsman, hij treedt vandaag toe tot de club van vijftig. Gisteravond kwamen de feestgangers massaal naar De Bruijnstraat met allerhande prullaria om de […]
  • Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah27 april 2013 Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah Partytime voor Irene de Lat, ze verruilt vandaag de vier voor de vijf en treedt daarmee toe tot de club van vijftigers. Namens de familie en vrienden, die voor Irene zeker op meer […]