Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook

Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite van Goor worden geplaatst aangekondigd met een doorlink én zijn er ook advertentiemogelijkheden voor Goorse ondernemers. Goorsnieuws.nl is daarnaast ook twitter actief met een kleine 4.000 volgers. Om het heuglijke Facebooknieuws van deze site te vieren komt er volgende week en speciale deel en like-actie in samenwerking met één van onze trouwe adverteerders. Daarover later meer op deze site en natuurlijk op de Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media24 oktober 2015 Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media Goorsnieuws.nl viert dit jaar het tweede lustrum als onafhankelijke lokale nieuwssite en heeft in de loop der jaren een fikse groei mee mogen maken. Dat is de laatste jaren ook zo op […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Goorsnieuws nu ook via Telegram beschikbaar27 februari 2019 Goorsnieuws nu ook via Telegram beschikbaar De berichten die op Goorsnieuws.nl verschijnen zijn vanaf heden ook via de app Telegram te ontvangen. Wie lid wordt van dit kanaal (channel) Goorsnieuws krijgt dan via de mobiele app of […]
  • Nicole wint Schoolfeestactie columnist Niels22 juni 2016 Nicole wint Schoolfeestactie columnist Niels Nicole Lulofs-Boomkamp is de winnaar geworden van het zakje Schoolfeestpenningen ter waarde van 50 euro. Zij deed mee, met succes mee, aan de deel, win en like-actie van […]
  • Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE)17 maart 2020 Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE) De nieuwssite Goorsnieuws.nl is vandaag ongeveer twee uur uit de lucht. Dit door werkzaamheden en updates die door de webmaster gedaan moeten worden. Daardoor is de site tussen 09:00 uur […]