Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook

Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite van Goor worden geplaatst aangekondigd met een doorlink én zijn er ook advertentiemogelijkheden voor Goorse ondernemers. Goorsnieuws.nl is daarnaast ook twitter actief met een kleine 4.000 volgers. Om het heuglijke Facebooknieuws van deze site te vieren komt er volgende week en speciale deel en like-actie in samenwerking met één van onze trouwe adverteerders. Daarover later meer op deze site en natuurlijk op de Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media24 oktober 2015 Goorse nieuwssite ook maatgevend op social media Goorsnieuws.nl viert dit jaar het tweede lustrum als onafhankelijke lokale nieuwssite en heeft in de loop der jaren een fikse groei mee mogen maken. Dat is de laatste jaren ook zo op […]
  • Goorsnieuws zaterdagmorgen even uit de lucht2 oktober 2020 Goorsnieuws zaterdagmorgen even uit de lucht De site Goorsnieuws.nl is morgenvroeg enkele uren uit de lucht vanwege technisch onderhoud. Er worden diverse upgrades uitgevoerd om de bereikbaarheid en de leesbaarheid nog meer te […]
  • Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE)17 maart 2020 Goorsnieuws enkele uren uit de lucht (UPDATE) De nieuwssite Goorsnieuws.nl is vandaag ongeveer twee uur uit de lucht. Dit door werkzaamheden en updates die door de webmaster gedaan moeten worden. Daardoor is de site tussen 09:00 uur […]
  • Kaarten The Kik naar Simone ten Have7 maart 2019 Kaarten The Kik naar Simone ten Have Simone ten Have is de winnares geworden van de deel- en like-actie voor tickets van The Kik op de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl. Na loting kwam haar naam uit de koker en wint zij dus […]
  • Goorsnieuws nu ook via Telegram beschikbaar27 februari 2019 Goorsnieuws nu ook via Telegram beschikbaar De berichten die op Goorsnieuws.nl verschijnen zijn vanaf heden ook via de app Telegram te ontvangen. Wie lid wordt van dit kanaal (channel) Goorsnieuws krijgt dan via de mobiele app of […]