Inbrekers skimmen gestolen tankpassen

In diverse vrachtwagens en bedrijfsbussen in Goor en omgeving is in het afgelopen weekeinde ingebroken. Zo was het bijvoorbeeld weer twee keer raak op het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De dieven hadden het voorzien op tankpassen die zijn weggenomen om geskimd te worden. De pas wordt daarna terug gelegd in het voertuig. Eigenaars merken dan later wel dat er braaksporen zijn maar niet dat er iets is weggenomen, aldus de politie Hof van Twente die met klem waarschuwt voor deze praktijken. Later blijkt dat met de bedrijfspas grote geldbedragen zijn betaald en wordt de financiƫle schade duidelijk. Daarom is het devies: Laat de tankpas niet in de auto liggen en al helemaal niet met de bijbehorende pincode.

Gerelateerde berichten

  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Weer inbraken in bedrijfsauto’s14 juni 2016 Weer inbraken in bedrijfsauto’s Het lijkt maar niet op te houden op de Goorse industrieterreinen waar inbrekers wekelijks hun slag slaan. In de afgelopen week was het raak op de Dammaten. Daar werd in de nacht van […]
  • Inbraken en fietsendiefstal in Goor2 juni 2017 Inbraken en fietsendiefstal in Goor Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er […]
  • Politie waarschuwt voor oplichters in Goor7 augustus 2017 Politie waarschuwt voor oplichters in Goor Onder de noemer 'te mooi om waar te zijn', waarschuwt de politie Hof van Twente op hun Facebookpagina voor oplichters en dan met name in Goor en omgeving. "Als iets te mooi is om waar te […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]