Goor tweede tijdens Hofdictee

Het Goorse team is vanavond als tweede geëindigd tijdens het jaarlijkse Hofdictee. Team Goor, dat vorig jaar nog wist te winnen, moest dit jaar Markelo voor zich dulden. Hengevelde werd derde en laatste want er deden maar drie kernen mee tijdens deze editie. Team Goor bestaat uit Esther Sajet, Ingrid Keestra, Mariska Ensink, Caroline Gorter en Elke Klos. Zij maakten gezamenlijk 168 fouten en dat was 6 fouten meer dan het winnende team. Beste Goorse was Caroline Gorter met 26 fout. Individueel won Jan Riefel uit Twello. Hij maakte slechts 17 fouten. Het dictee werd geschreven door de Diepenheimse Annemarie Oord en voorgelezen door oud-leraar Koen Jansen. Het ging onder meer over de bekende Nederlanders die in de Hof van Twente woonachtig zijn.

Team Goor met vlnr:  Esther Sajet, Ingrid Keestra, Caroline Gorter, Mariska Ensink en Elke Klos