Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi

De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny’s langs te gaan waar zender Los Banditos de schuiven open zal draaien. Morgenmiddag is er weer een meet and greet met de Sint in het Sinterklaashuis terwijl ’s avonds de spanning in zaal De Ster oploopt als daar de nieuwe Goorse Prins Carnaval zal worden gepresenteerd. Bij Café De Whee is het vijfde Sukkeltoernooi Darts. Komende zondag klinkt voor het eerst de ‘Oale Roop’ weer door de Goorse dreven aan het begin van de Adventsperiode (foto). De Midwinterhoornblazers staan bij de algemene begraafplaats. Daarnaast worden er uiteraard de nodige Sinterklaasfeestjes gehouden dit weekeinde. Voor de complete evenementenkalender klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • De oale roop gaat weer klinken…2 december 2018 De oale roop gaat weer klinken… Het zogenoemde 'Bloasseizoen' van de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim onder leiding van de Goorse voorman Silvo Busschers gaat vandaag weer van start op deze eerste zondag van de […]
  • Sinterklaas, midwinterhoorn en de derby4 december 2015 Sinterklaas, midwinterhoorn en de derby Het summum nadert voor veel Goorse kinderen. Morgen is het officieel pakjesavond en zal de Sint een groot deel van de Goorse huishoudens bezoeken en de kinderen voorzien van cadeaus. Het […]
  • Jonge midwinterhoornblazers in actie…4 januari 2015 Jonge midwinterhoornblazers in actie… De jonge Goorse midwinterhoornblazers Jet Busschers en Lyonne Edel waren vandaag actief bij kampeerboerderij De Langenberg bij Rijssen. Daar vond de strijd om de Zilveren Hoorn plaats. Een […]
  • De Oale roop klinkt weer…30 november 2014 De Oale roop klinkt weer… Het is de eerste zondag van de Advent en dat betekent de start van een drukke periode voor de Goorse Midwinterhoornblazers. Zij zijn sinds jaar en dag verenigd in de […]
  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]