Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet

Een beetje vreemd maar wel lekker. Komende zaterdag worden er, vanaf 14:00 uur,  gratis frikandellen uitgedeeld bij Vishandel Verdriet op het Schoolfeestplein. Eén en andere heeft alles te maken met de 50e verjaardag van Jan Verdriet. De frikandellen worden geserveerd door de alternatieve ondernemersclub Kobes waarvan ook Verdriet prominent lid is. Kobes verwijst in een uitnodiging naar de brand die de visbroers Verdriet trof tijdens het afgelopen Schoolfeest. Overigens is het de bedoeling dat nog dit jaar de vernieuwde Viskar zal worden gepresenteerd.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Van visboer tot frikandellenbakker…2 december 2017 Van visboer tot frikandellenbakker… Een behoorlijk spektakel vanmiddag op het Schoolfeestplein en in het Goorse centrum. Op het plein bij Vishandel Verdriet werden allerlei boten, een tent en een mooi uitgevoerde snackwagen […]
  • Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet7 augustus 2018 Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet De viszaak van de gebroeders Verdriet ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 september Vishandel Verdriet. Doordat de jongste van de twee, Gerrit, heeft besloten om uit de zaak te […]
  • Verdriet morgen weer open in vervangende wagen22 juni 2017 Verdriet morgen weer open in vervangende wagen Vishandel Verdriet gaat morgen om 10.00 uur door met de verkoop van vis op het horeca-plein in het centrum van Goor. Er wordt vanavond een vervangende viswagen naar Goor gereden die […]
  • Verkeersinfarct door Mercom-stoet17 maart 2018 Verkeersinfarct door Mercom-stoet Het centrum van Goor stond vanmiddag een korte periode muurvast. Oorzaak: Een lange stoet van vrachtwagens van het Goorse Mercom. Deze reden toeterend achter een speciaal vervaardigde […]
  • Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf3 januari 2018 Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf Ze hebben er iets meer dan een half jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De nieuwe viskar van de gebroeders Verdriet is geplaatst op de standplaats op het Schoolfeestplein. […]